Brudbuketter på nätet - weddingflowers.se - brudbukett Malmö Lund området

Om weddingflowers

Weddingflowers.se är en personlig nätbutik som sätter kunden i centrum. För oss är nöjda kunder det viktigaste. Vi kännetecknas av:

  • Bästa servicen man kan få! Hos oss får ni dessutom en timmes gratis rådgivning!
  • Hög kvalité på blommorna och hantverket.
  • Vi erbjuder brudbuketter i alla prislägen, från budget till lyx. Vi tycker att alla har rätt till en superfin brudbukett på sin stora dag!
  • Vi har ingen fysisk butik utan vi finns bara på webben, vilket är en av anledningarna till att vi kan hålla bra priser.
  • Weddingflowers.se stänger aldrig, vår sajt är uppe dygnet runt vilket gör att ni kan se vad vi har att erbjuda när det passar er.
  • På vår sajt har vi även samlat information om bröllop, klädkoder, kuriosa, tips och idéer m.m.

Vi har F-Skattsedel.

Vill du komma i kontakt med oss gör du det enklast på vår kontakt sida, via mejl info@weddingflowers.se eller på telefon 0727-181830.

Personal

Hej Angela heter jag. Det är jag som har startat weddingflowers.se. Jag älskar att träffa människor, vara kreativ och att skapa. Mina arbetsuppgifter är: binda fina brudbuketter, marknadsföra, sköta kundkontakterna och allt annat också för den delen.... :)

Hej Rickard heter jag! Det är jag som snickrat ihop tekniken på sajten. Jobbar med vidareutveckling av sajten och it-frågor. Får även hoppa in som blomsterbud då och då. :)

© weddingflowers.se 2023  Mail: info@weddingflowers.se Telefonnr: 0727-181830 (Angela)